Sportclub2018-11-09T12:36:55+01:00

SPORTCLUB

AJUtrecht paardrijden

In samenwerking met een paardenmanege kunnen jongeren kennis maken met paardrijden. Onder begeleiding van ervaren trainers krijgen jongeren een scala aan pakket aangeboden om zich (verder) te ontwikkelen in het paardrijden en alles wat daarbij komt kijken (denk aan de verzorging van een paard).

AJUtrecht Sportteam

AJUtrecht wil graag sport en beweging onder de jongeren stimuleren. Te denken aan zaalvoetbal, basketbal, volleybal en fitness. Deze verschillende sportactiviteiten worden wekelijks georganiseerd en de jongeren zijn vrij om hieraan deel te nemen om zo aan hun sporten toe te komen! Tevens worden de jongeren begeleid om te leren samen spelen om op deze manier in teamverband te kunnen sporten.

Ben jij een ervaren sporter? Ben jij sportief? Kun jij werken in teamverband? Ben jij graag in beweging? Dan is de Sportclub een aanrader voor jou. Geef je nu op voor de sportclub en blijf in beweging!

GEÏNTERESSEERD?

Als je geïnteresseerd bent om met deze club mee te doen, schrijf je nu in!

Voor vragen of opmerkingen over de betreffende club, kunt u ons telefonisch bereiken of ons emaillen. Deze gegevens vind u op onze contactpagina.

AANMELDEN